Класичната долга венчаница не мора да биде ваш фустан од соништата.

 kratka venchanica

Класичната долга венчаница не мора да биде ваш фустан од соништата. Непишаното правило венчаницата да се влече по подот можете да го прекршите без грижа на совеста. На пазарот постојат многу убави модели чијашто должина ги открива листовите или колената.

Венчаници кои создаваат чувството на безгрижност и гламур >>

Изберете го омилениот стил и блеснете во кратка венчаница. За таа цел погледнете ги и овие неколку идеи кои ви ги прикажуваме во продолжение.

kratka venchanica1

kratka venchanica2

kratka venchanica3

kratka venchanica4

kratka venchanica5


Booking.com