Есенски водич за фустани кои можеме да ги носиме кога одиме на свадба!

Постојано сме во потрага по фустани кои можеме да ги носиме кога ќе бидеме поканети на свадба, а тоа е така затоа што свадбите не престануваат и се случуваат постојано. Речиси секоја година имаме некои пријатели, роднини или колеги кои наскоро планираат да поминат под олтарот со своите брачни другари и да го кажат своето судбоносно „ДА“. Па доколку и вие имате ваков настан на календарот и потребна ви е инспирација што да носите, погледнете го изборот на нашите уредници. Фустаните што ги избравме се од познатата интернет продавница Асос, а вашиот фаворит побарајте го во галеријата што следува.

Останатите модели, како и цените на овие погледнете ги во галеријата што следува ...

види повеќе »

Booking.com