Миленикот на женските срца ширум светот, Кристијан Лобутин знае што им е најважно на невестите, а тоа секако се –шминките и високите потпетици.

Тој ја претстави неговата нова колекција со обувки и сандали кои се наменети за невести, а со неа беа претставени и неговите совршени козметички производи кои вклучуваат кармини и лакови за нокти кои се достапни во пет нови нијанси. Производите се зачинети со гламур и дефинитивно се сон на секоја невеста.

види повеќе »

Booking.com