Невестински фустани во кои секоја од нас би сакала да каже ДА!

Без разлика дали сте потенцијална невеста или пак само фантазирате за најважнито и најубавиот ден во животот, сигурни сме дека ќе уживате во следните фотографии. Станува збор за необични модели зачинети со тантела, романтични, со необични детали кои ќе ве разнежат и за кои сме сигурни дека би посакале барем за момент да се најдете во истите, па и дури да сте среќно омажени. Погледнете и не заборавајте дека се е во деталите!

види повеќе »

Booking.com