matte

Одамна е започната сезоната за свадби, па постојано или сме на свадба или треба да одиме на некоја во блиска иднина.

Read more...

Погледнете ги овие неколку модели на кратки чизми кои се одбрани да ви помогнат во вашата одлука што треба да носите годинава.

Read more...

Пред 50-тина години да се појавевте во некои од овие чизми, ќе ве прогласеа за потполна луда жена која што припаѓа на некоја друга планета.

Read more...

Од примероци прекриени со графити, до Swarovski стил...

Read more...

„Погледнете ги овие 10 модели на штикли кои што ги одбравме специјално за вас драги читателки на штипка!“

Read more...

„Денес не постои ниту еден црвен теписон кој што би изгледал комплетен, доколку на него не зачекори некоја дива со чевли на Кристијан Лоботин.“

Read more...

„Погледнете ги овие преубави модели од култниот дизајнерски пар (кога се работи за модата) Dolce & Gabanna.“

Read more...

„Погледнете го овој прекрасен модел на Alexander McQueen.“

Read more...

„Животинскиот принт е токму оној додаток на вашиот изглед кој што со сигурност ќе ја направи магијата да изгледате отмено и секси.“

Read more...

Време е за планирање на годишните одмори?!

Read more...

barate


Booking.com