Веќе цела година наназад брендовите создаваат виртуелни заедници каде што се собираат сите љубителки и љубители на нивните дизајни.

Тие се поврзуваат така што ќе се фотографираат во облека од одреден бренд, а потоа својата фотографија ќе ја објават на Инстаграм со одреден хаштаг кој го заживеа токму тој бренд преку кој ќе следат кој и на каков начин ја носи нивната облека.

Оваа приказна ја започна „Mango“ со својот #MangoGirls, а сезонава му се придружија и другите како на пример „H&M“ кој од неодамна го има  #HM GALLERY, како и Primark кој го покрена Primania. Сега откривме дека истиот концепт го има и Stradivarius, односно обожавателите на овој бренд своите фотографии ги означуваат со хаштагот #stradilooks.

#STRADILOOKS

Кога ќе го прегледате овој хаштаг на Инстаграм ќе видите кои парчиња од овој бренд се најпопуларни и најмногу се носат. Исто така можете да добиете и инспирација за вашите модни комбинации, но и да објавите ваша фотографија на оваа социјална мрежа и да бидете дел од нивната заедница. Но пред да го направите тоа, погледнете кои се најпопуларните трендови од овој бренд за оваа сезона, но и како ги носат девојките ширум светот.

Отворете ја галеријата и погледнете ги најдобрите модели од Stradivarius ...

види повеќе »

barate

 


Booking.com