И покрај тоа што пролетта се приближува со забрзан чекор, зимата се уште не си заминала, така што сега нашата гардероба во главно се состои од парчиња наменети за преодните периоди.

6,390.00 MKD

Кожните јакни, мантилите и капутите се must-have за овој период од годината (како впрочем и за преминот од есен кон зима ), а имајќи го ова во предвид дизајнерите на Зара очигледно посветиле големо внимание токму на ваквите парчиња облека и составиле одлична понуда.

6,390.00 MKD

Што се однесува до палетата на бои, во центарот на вниманието се моделите во темно сина, црвена, жолта, бела и боја на пудра, како и црната која едноставно не може да се избегне. Од друга страна пак, кога се во прашање стиловите, во тренд се предимензионираните модели, потоа капутите во моторџиски и војнички стил, како и моделите со дворедни копчиња, со патенти и т.н.

6,390.00 MKD

Погледнете ги најдобрите модели во галеријата што следува.

отвори галерија »

barate

 


Booking.com