Блејзерите секоја есен се враќаат во нашите плакари

Од едноставните, елегантни и класични модели, па се до моделите инспирирани од новите трендови, блејзерите се уште едно од оние парчиња кои се маст-хев во нашите плакари. Што се однесува до брендовите, тие оваа година доживееја вистинска мала ренесанса, па така од класичните модели и неутралните бои новата сезона ни носи и некои нови модели кои веќе ги освоија плакарите на бројни познати ИТ девојки и зависничките од модата. Тука пред се мислиме на карираните оверсајз модели инспирирани од едноставните кроеви од машките плакари, како и шик моделите од кадифе.Не треба да ги заборавиме и блејзерите во ИТ бои како што се црвената и портокаловата, како и неодоливите модели скроени од твид.

Карирани дезени во сите нијанси на сиво

Шарено и карирано

Инспирирани од машките плакари

ИТ бои

Неодоливиот твид

Оверсајз

Кадифе

Најдобрите модели погледнете ги во галеријата што следува >>

види повеќе »

Booking.com