Моделите во црвена боја ќе бидат хит оваа есенска сезона

Оваа боја е моќна и страсна, и ниту една комбинација со неа не може да изгледа монотоно и досадно. Многу лесно можете да ја вклопите со останатата облека што ја имате во плакарите и со неа да направите милион нови есенски комбинации. Таа е мошне популарна и кај бројни познати трендсетерки и ИТ девојки, а што се однесува до понудата новите есенски колекции се преполни со парчиња во оваа боја. Од капути и мантили, преку панталони, фустани и високи потпетици, црвената боја ќе ја одбележи оваа сезона, и тоа многумина ќе го дочекаат со воодушевување. Погледнете ги предлозите што нашите модни уредници ги избраа од продавниците на познатите хај-стрит брендови и кои би сакале да се најдат и во нашите плакари.

види повеќе »

Booking.com