Брендот Supreme во Америка е апсолутен хит, а тоа го зборува и фактот дека една обична нивна обична бела маица со кратки ракави, на која што е сликата на Кејт Мос на Ибеј може да достигне цена и од 980 долари.

Своевремено фотографот Тери Ричардсон ја сликаше Кејт Мос во маица од Supreme па дизајнерот на Луј Витон, Ким Џонс кој е задолжителен за соработката на тие два бренда дојде до генијална идеја. Тој ја стави фотографијата на Кејт во маица на брендот како дезен на самата маица.

Оваа фотографија е настаната во 2012 година, а оваа година успеаја да го повторат успехот. Скејтерите за кои Supreme е наменет помалку се разочарани од целата ситуација, но брендот задоволно ги трла рацете.

Повеќе модели од нивната соработка можете да видите на следната страна >>


Booking.com