Овие маици можете да ги носите како во дневни, така и во вечерни пригоди, во комбинација со кратки или плисирани здолништа, со фармерки или панталони, па дури и со тесни кожни панталони. Отворете ја галеријата и погледнете ги и другите маици од овој познат шпански бренд, но и од неколку други брендови кои се познати во Македонија.

види повеќе »

Booking.com