Маица која ги освои жените од целиот свет

Познатиот бренд Манго важи за еден од најпознатите хај-стрит брендови во целиот свет, а во својата нова пролетна колекција на жените им ја претстави белата маица со генијален розов натпис „Heart Breaker". Маицата можете да ја најдете за околу 1200 денари, а бројни љубителки на модата веќе почнаа да се фалат со неа на социјалните мрежи. Но покрај оваа маица, на полиците на овој познат комерцијален бренд оваа сезона можете да најдете и други одлични маици со натписи кои се хит за оваа сезона и тоа по многу поволни цени.

Премини на следната страна >>


Booking.com