Маици и блузи со интересни фори се во мода

Оваа пролет во мода се маици со интересни пораки на кои ќе можете тешко да им одолеете. Од сиви памучни маици кои се украсени со интересни и несекојдневни децентни натписи до големи, предимензионирани дуксери и блузи во силни бои, кои исто така носат некоја симпатична порака, погледнете ги најдобрите парчиња од познатите комерцијални брендови кои на најдобар начин можат да го опишат нашето расположение.

види повеќе »

Booking.com