Една од најпознатите онлајн продавници заминува во историјата.

Имено, после подолго време работење со финансиски проблеми, одговорните во Nasty Gal решија и официјално да ја затворат продавницата. Единствената добра вест во целата оваа приказна (ако воопшто можеме така да се изразиме) е што поради затворањето сите парчиња од продавницата се продаваат со 70 отсто пониски цени. Па, погледнете некои од најинтересните модели кои ако побрзате, би можеле да бидат ваши по супер цена.

Премини на следната страна >>


Booking.com