Прочитајте каде да купите добра кожена јакна ...

Без разлика дали ги имате или не во вашите плакари, времето на попусти е совршен момент да се подновите со една кожена јакна. Тие важат за парчиња кои никогаш не излегуваат од мода па затоа и покрај ниските температури, сега е вистинскиот момент да изберете едно вакво парче на кое ќе се навратите кога времето ќе ви го дозволи тоа. Познатите брендови деновиве влегуваат во вториот круг од своите попусти, па сега е вистинскиот момент да зграбите некое кул парче по крајно поволна цена. Еве ги предлозите на нашите модни уредници.

види повеќе »

Booking.com