Неодоливи и слатки џемпери во новогодишен стил

Календарски прво ни пристига зимата, а веднаш со неа следуваат и новогодишните празници кои сите нестрпливо ги чекаме. А потоа пак ни доаѓа божиќниот период во кој најчесто сме во кругот на семејството и пријателите, во новогодишна и божиќна атмосфера која зрачи со сета своја позитивна енергија. Децата веќе се нестрпливи и го чекаат Дедо Мраз, а на полиците на познатите брендови пак не чекаат преубавите џемпери и блузи со кул и интересни натписи и новогодишни мотиви. Специјално за вас ги избравме најсимпатичните модели од неколку познати брендови кои можете да ги видите во продолжение!

види повеќе »

Booking.com