Кожената јакна е едно од оние парчиња во кои се исплаќа секогаш да инвестирате бидејќи се квалитетни, но и можете да ги носите во различни комбинации.

Станува збор за моден класик кој секоја година се наоѓа во понудата на најпознатите хај стрит брендови, па така е и за оваа пролет. Покрај вообичаените црни, кафеави и беж јакни, оваа година можете да се поиграте и со некоја повесела боја како на пример сина, зелена или жолта боја која е вистински хит за оваа сезона. Погледнете го изборот на нашите уредници меѓу кои можеби ќе го пронајдете и вашиот пролетен фаворит.

види повеќе »

Booking.com