Кога станува збор за Денот на вљубените запомнете дека не е важна само вашата облека, туку и она што го носите под неа!

Сосема нормално е секоја девојка  да носи долна облека во која пред се ќе се чувствува удобно, но кога ќе дојде 14 февруари, обидете се да се поиграте со парчиња со кои повеќе или помалку ќе излезете од комфорната зона. Ова што ќе ги видите во продолжени се едни од најжешките, највозбудливите и пред се најубавите парчиња со кои ќе го натерате партнерот да ви клекне на колена. Не ни верувате? Погледнете ја галеријата која ви е дадена во продолжение и подгответе се да бидете.. разголени и палави!

види повеќе »

Booking.com