Познатиот шведски бренд за улична мода „Линдекс“направи еден интересен чекор и во новата кампања за долна облека ги ангажираше своите вработени наместо професионални модели.


Овој бренд во последно време се почесто не изненадува со своите смели потези и интересни рекламни кампањи. Но, тие не се резервирани само за познатите светски фото модели, туку и за обичните жени. Погледнете!


Шведскиот бренд во новата кампања за долна облека ги ангажираше своите вработени и направи приказна која ја заинтригира јавноста многу повеќе од типичните маркетинг кампањи со фотографии на кои се гледаат професионални модели.


„На снимањето во лондонското студио (Spring Studios) се собра неверојатен тим на професионални стилисти за фризура и шминка, кои со помош на талентираниот фотограф создадоа незаборавна атмосфера“, објаснува Марија Сундквист од Линдекс. Како изгледаат дамите на „Линдекс“во долна облека, проверете во нашата галерија.

 


Booking.com