Новогодишпните празници се супер период и за подароци (особено откако ќе почнат попустите), а познатиот high-street бренд H&M на своите жени сака да им го подари најубавиот поклон – секси долна облека.

Топ моделот Едита Вилкевичиуте во кампањата за H&M носи боди од тантела, градници и ноќници со поклони во рацете. Со преубавиот тен, и со рамната, сјајка коса, Едита секако дека изгледа шик за призанците.

Па, доколку за празниците ќе посетите некоја светска метропола, ве советуваме да ги посетите продавниците на H&M кои се омилена дестинација на мниогу девојки од овие простори, и да изберете моделот кој најдобро ќе ви стои. Можеби токму со овие парчиња ќе добниете иснпирација и за новогодишпнито аутфит, а верувајте, вашата посилна половина нема да има ништо против да ве види во некое од овие парчиња. Погледнете!


Booking.com