И покрај тоа што има 41 година, таа се уште ги краде воздишките на целиот свет со нејзините стриптиз перформанси.

Убавата Дита го прави тоа повеќе од две децении и се уште изгледа младолико и сексапилно, а нејзината љубов кон „винтиџот“ и бурлеските едноставно ги фасцинира сите. Во кампањата за нејзината нова линија на ретро долна облека, Дита фон Тиз во преден план го истакнува „винтиџ“ гламурот, но ветува и дека во овие модели женските атрибути ќе бидат дополнително нагласени.

А која жена не би сакала да ја има оваа „рецептура“ во својот плакар?


Booking.com