Нови ИТ торба која е хит на социјалните мрежи

Плетените кошници какви што некогаш носеше модната икона Џејн Биркин одамна се хит на Инстаграм. Но во последно време се почесто можеме да сретнеме една голема мрежеста торба која можете да ја носите кога одите на плажа, но и во вашите комбинации кога сакате да направите совршени фотографии за Инстаграм. Станува зор за моден додаток кој на Амазон можете да го најдете за само 0.72 долари, а единствен недостаток и е што во неа не можете да носите ситни работи како се кармини, мобилен или клучеви од стан, но ако ги ставите во некоја помала чанта, а потоа во мрежата, и овој проблем ќе го решите.

Па, дали ви се допаѓа ова ИТ парче?


Booking.com