Не постои девојка на која не и се допаѓа минималистички накит

Станува збор за децентни парчиња накит кои секоја девојка или жена би сакала да ги има. Овој пат во фокусот ни се минималистичките креации од Lunajewelry меѓу кои со својот стил и дизајн посебно ни се допаѓаат обетките. Тие се модерни и деликатни, а од шпанскиот бренд истакнуваат и дека совршено ја надополнуваат секоја модна комбинација.

Токму затоа и се еден од омилените брендови на популарниот портал Etsy каде можете да се информирате за цените, но и подетално да ја разгледате нивна понуда.

 


Booking.com