Кристијан Лобутин креираше нова несекојдневна чанта!

Познатиот дизајнер својата инспирација ја пронајде во хит серијата Твин Пикс. Тој креираше фантастична футуристичка чанта „ShoePeaks“ која дојде како најава за новото продолжување на серијата кое треба да се појави во 2017.

Станува збор за моден додаток со необичен облик, за кој сме сигурни дека ќе биде фетиш на многу дами кои го обожаваат славниот дизајнер, но и филмските ремек дела на генијалниот режисер Дејвид Линч.

А токму во неговиот морничав стил е и самата кампања...


Booking.com