Кога родителите ги видеа сликите на воспитувачката, веднаш сакаа да добие отказ ...

Викторија Демешкина (26) до неодамна работеше како воспитувачка во една градина во Јекатеринбург во Русија. Но тогаш реши да му се посвети на својот Инстаграм профил и тоа резултираше со отказ. Имено, нејзиниот профил обилува, судејќи според родителите, со премногу провокативни фотографии. Тие веднаш поднесоа жалба до градинката и Викторија доби ултиматум – или да го избрише профилот или ќе добие отказ. 

Воспитувачката не сакаше ни да слушне за компромис. Како што вели самата таа, нејзините фотографии се нејзина работа и никој нема право од неа да бара да ги тргне. На крајот сé се заврши со отказ, а судејќи според фотографиите Викторија планира да почне и професионално да се занимава со нејзиниот профил на Инстаграм.

Па, дали би дозволиле ваква учителка да го воспитува вашето дете?

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?