Викторија Бекам во издание во какво ретко ја гледаме

Познатата британска дизајнерка се појави во интересно издание при посетата на музејот Лувр. Таа за оваа пригода носеше плисирано здолниште во нежна розова боја во комбинација со бела кошула и бели високи потпетици со „V“ израз од кои не се одвојува во последно време (види тука). Сите парчиња од глава до пети се со етикета од нејзиниот бренд, но токму таа е и најдобрата амбасадорка на истиот. Едноставно Викторија изгледа прекрасно кога ги носи своите дизајни, а оваа комбинација е вистинско освежување во нејзиниот стил.

Викторија Бекам не се одвојува од нејзините омилени високи потпетици >>

Што мислите вие?