Никој не е совршен, па ни Оливија Палермо

Погрешна комбинација на стилови

Можеби звучи неверојатно, но и Оливија Палермо е од крв и месо, па и таа ги има оние денови кога нејзиниот стајлинг тешко дека ќе помине на екстерно. Тоа се однесува и за оваа нејзината комбинација која што неодамна ја носеше на црвениот килим. Имено таа се појави во поприлично отворен фустан зачинет со интересен вез кој сам по себе и не е проблематичен, но во комбинација со нејзините необични чевли во најмала рака не изгледа убаво.

Имено, таа истите овие чевли неодамна ги носеше со фармерки и капут со крзно и изгледаше фантастично, но кога ги спои со уште едно крајно впечатливо парче, направи грешка.

Најубавите високи потпетици за дочек на Нова година >>

Што мислите вие?