Ви текнува на една од најпознатите турски  серии „Кога лисјата паѓаат“? Серијата беше меѓу првите турски серии што почнаа да се прикажуваат во нашава земја и  ја пратеа многу гледачи во Македонија.

guler1

Сигруно многу добро се сеќавате на ликовите, кои често пати будеа тага, но и насмевки на нашите лица. Оттогаш е поминато доста време, но дали се сеќавате на легендарната баба Џеврие, улога која и донесе голема популарност во Турција и во регионот. Иако на моменти делуваше злобно, сепак постојано не смееше со шегите кои ги кажуваше.
Еве како изгледа денес злобната баба Џеврие.

guler okten

barate

 

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?