Катарина Ивановска стана мајка пред неполни две недели

Таа иако е тазе породена, според фотографиите што ги сподели на социјалните мрежи воопшто нема вишок килограми. Познатата манекенка беше на свадба и облечена во црно од глава до пети изгледаше совршено.

Што мислите вие?