Таа е една под нашите најпознати ТВ водителки

Јелена Спенџарска која до неодамна ја водеше утринската програма на Канал 5 телевизија во моментот е водителка на една друга емисија. Станува збор за популарната емисија Вип сезона, кулинарско хумано шоу каде таа неодамна се најде и во улога на Вип натпреварувач.

Јелена во емисијата ќе приготви еден интересен рецепт а нејзините обожаватели покрај нејзината домаќински способности ќе имаат можност да го видат и нејзиниот дом.