1200px Kocani Orkestar cr

Со цел да заштедат на бакшиш, но и да се покажат пред сватовите, голем број од гостите се почесто изработуваат фалсификат банкноти.

Read more...

Екипата на Телевизија 24 беше нападната додека ја вршеше својата професионална должност во Штип.

Read more...