Интервју со еден млад уметник од Струмица, активен на повеќе уметнички полиња, како и во НВО секторот, во работата со млади..“ 

Read more...

„Ова е едно интересно интервју со девојката која што го живе животот на релација помеѓу модните писти, музиката и информатиката...“

Read more...

„Денес Тб Трачери се Кирчо Арсовски – вокал и гитара, Андреј Атанасов – Еди на тапани , Кирил Арсов на бас и Ивица Димитријевиќ на гитара.“

Read more...

„Продолжуваме со нашата рубрика Балкон Интервју во која разговараме со луѓето од нашето соседство, на нашиот Online балкон, отворен за сите кои имаат нешто интересно да кажат...“

Read more...

„Ова е нашето прво интервју кое што го направивме со еден од нашите читатели со кого што стапивме во контакт преку нашата страна на Фејсбук.“

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com

 

ШТО МИСЛИТЕ ЗА ОВА?