Jелена Розга може да биде горда на нејзината совршена фигура.

Кај неа сето тоа изгледа совршено, но тоа е докажано и со сликата која ја објави за нејзините фанови.
Јелена се пофали со успехот на албумот "Модерна жена", но на мажите далеку повеќе внимание им привлече секси задникот на пејачката, која таа го истакна со сукња прилепена на телото.

rozga