Ивана е еден од најпознатите и најубавите топ модели во Македонија.

Read more...

За оваа девојка не знаеме многу, само дека е родена во Фојница, Босна и Херцеговина и дека изгледа прекрасно. 

Read more...

Тања Димовска е уште една убавица од Македонија која е меѓу топ 25 девојки за 2013 година според изборот на „Џентлменс чоис“ (Gentleman's Choice).

Read more...

Во нашата рубрика за убавите и успешни девојки од Македонија, денес дојде ред за една преубава Кумановка. 

Read more...

Цеце Орешкова е уште еден прекрасен македонски модели којашто својата кариера ја гради надвор од границите на Република Македонија.

Read more...

Охриѓанката Климентина Наумоска (19) во моментот за само 100-на лајкови се наоѓа после претставничките од Бугарија и Унгарија во натпреварот Miss Gorgeous Beverly Wilshire 2013, па доколку кликнете на следниов линк (http://bit.ly/RDqYN9) и гласате за неа, таа би можела да победи!

Read more...

Елена Анѓеловска е родена на 7 април 1994 година во Скопје. Живее во Ченто, а ученичка е во скопската гимназија „Панчо Арсовски“.

Read more...

Викторија Лоба е родена во Таганрог, Русија, на 17 октомври 1988 година во мешано руско-македонско семејство.

Read more...

Ана Исаиева е уште едне македонски модел која што својата кариера ..

Read more...

Сузана Ал Салкини е уште еден бисер помеѓу македонските топ модели, и тоа од оние поубавите!

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com