Познатата убавица имаше потешкотии со одењето по лудата забава ...

Манекенката Дејзи Лав (28) си помина сјајно на една забава, но тоа негативно се одрази на нејзиното одење кога гравитацијата реши да се пошегува со неа и со нејзините високи потпетици. Таа откако се врати од Кан продолжи со журките во Лондон, а на една од нив се појави во долго ретро здолниште и маица на која пишува „Double Trouble“ (кое иронично може да се однесува токму на оваа непријатна ситуација). 

Дејзи целата комбинација ја зачини со мала плико чанта и високи потпетици во боја која отскокнуваше од целата комбинација, но и кои и создаваа големи проблеми.

Во еден момент дури и мораше да се потпре до момчето со кое што се движење, а нејзините чекори и понатаму беа комични.

Па, што велите за ова ова опасно издание? :)


Booking.com