Мараја Кери е одличен пример за дама која има проблем со стилот

Познатата пејачка постојано прави модни грешки, а со оваа комбинација повторно ни покажа дека е скарана со добриот изглед.

Кралица на невкусот која во секоја пригода се обидува да изгледа вулгарно!

Мараја и покрај тоа што секогаш е насмеана и има убави женски пропорции, сето тоа го расипува со изборот на облека. Тесното здолниште што го носи воопшто не и стои убаво, а блузата и високите потпетици дополнително го расипаа целиот впечаток.

Таа мора да носи потполно поинакви кроеви! Многу познати ѕвезди својот изглед им го препуштаат на познатите стилисти, па Мараја или има некој погрешен професионалец покрај себе или пак премногу се слуша самата себеси. Но според она што го видовме досега, крајно време е да промени нешто.

Мараја се прошета без градник – фустанот ги покажа сите недостатоци, но кога се сврте настана хаос!

Што мислите вие?

Ако сакате да видите уште изданија од бесконечната листа на промашени комбинации на Мараја отворете ја галеријата што следува >>

види повеќе »

Booking.com