matte

„Според статистиката 60 % од мажите изневеруват,а 70% од жените знаат за тоа и се преправаат како ништо да не било!“

Read more...

Дали понекогаш сте посакале да бидете лоша девојка? А што мислите, дали ќе му се допадне тоа на вашето момче?“

Read more...

„ Дали сте забележале дека некои жени ја задржуваат својата витка става без грижи за пропуштените вежби и броење на секоја внесена калорија?“

Read more...

„Веќе одамна се знае дека сексуалноста е таа што продава, а мажите се далеку поподложни на оваа илузија, од колку жените.“

Read more...

„Откако почнал да се зголемува култот и свеста за сексот, луѓето експериментирале со различни позиции.“

Read more...

„Драги наши пријатели, ние и во иднина ќе продолжиме да ги п(р)остираме најдобрите совети во врска со сексот, љубовта и врските во нашата категорија Sex Toys.“

Read more...

„Во денешното општество е едноставно премногу лесно да се биде неактивен.“

Read more...

„Dildo –а, или вештачките пениси се многу практична работа.“

Read more...

 

Се што треба да направите е да се регистрирате на некој љубовен портал со лажен профил и да се претставите дека сте би-девојка или лезбејка.“

Read more...

barate


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО


Booking.com