matte

„Калифорнискиот универзитет доживеа скандал откако на интернет се појавија сликите на кои се гледа како двајца студенти водат љубов на покривот на највисоката зграда во кампусот.“

Read more...

„Според статистиката 60 % од мажите изневеруват,а 70% од жените знаат за тоа и се преправаат како ништо да не било!“

Read more...

Дали понекогаш сте посакале да бидете лоша девојка? А што мислите, дали ќе му се допадне тоа на вашето момче?“

Read more...

„ Дали сте забележале дека некои жени ја задржуваат својата витка става без грижи за пропуштените вежби и броење на секоја внесена калорија?“

Read more...

„ Во првиот дел од прилогот Љубовен водич - секс позиции, дадовме краток увод во сексуалноста и подобјаснивме некои правила за оралниот секс - сега продолжуваме понатаму...“

Read more...

„Веќе одамна се знае дека сексуалноста е таа што продава, а мажите се далеку поподложни на оваа илузија, од колку жените.“

Read more...

„Секој во рекламната индустрија ќе ви каже дека е полесно и позабавно да се прават реклами за одредени продукти, во споредба со други.“

Read more...

„Откако почнал да се зголемува култот и свеста за сексот, луѓето експериментирале со различни позиции.“

Read more...

„Драги наши пријатели, ние и во иднина ќе продолжиме да ги п(р)остираме најдобрите совети во врска со сексот, љубовта и врските во нашата категорија Sex Toys.“

Read more...

„Во денешното општество е едноставно премногу лесно да се биде неактивен.“

Read more...

barate

loading...


МОЖЕБИ ЌЕ САKАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ И ОВА

 

ПОПУЛАРНО