Дали сте наклонети кон оралниот секс?

1 oral

Дали сте наклонети кон оралниот секс? Доколку да, тогаш вреди да ги прочитате овие совети кои ќе ви бидат од огромна корист.

Јазикот горе

Отворете ја устата и дното на лажицата ставете го на јазикот. Со лажицата давајте отпор, а јазикот подигајте го кон горе како да сакате да ја турнете лажицата. Притисокот задржете го две секунди. Направете три серии од по пет повторувања.

1 oral

Јазикот внатре

Ставете го показалецот во уста и потпрете го на внатрешниот дел од образот. Истовремено со јазикот допирајте го и буткајте го прстот кон образот од горната, па од долната страна на прстот. Притисокот задржете го две секунди. Направете три серии од по пет повторувања, па истото повторете го и на другиот образ.

 


Booking.com