Ако сакате да внесете нешто ново во вашиот живот, тогаш прочитајте ги овие неколку секс трикови со кои дефинитивно ќе го излудите партнерот помеѓу чаршафите...

 trikovi

Ако сакате да внесете нешто ново во вашиот живот, тогаш прочитајте ги овие неколку секс трикови со кои дефинитивно ќе го излудите партнерот помеѓу чаршафите...

Позади, додека стоите

Наведнете се додека не го допрете подот со дланките, и нека вашиот партнер стои на врвот на прстите. Така ќе имате различен агол на пенетрација за поголемо задоволство.

Секс под вода

Наполнете ја кадата и седнете еден зад друг. Играјте си со најчувствителните места на телото...

Длабока пенетрација

Легнете на стомакот, при што партнерот слободно ќе може да навлезе во вас, а потоа прекрстете ги нозете кај зглобовите. Идеално е за секс наутро, при што и двајцата ќе имате радосен и исполнет ден.

Гледајте се заедно

Ставете огледало на под и нека партнерот ви пријде одзади. Уживајте во непречениот поглед на она што се случува за време на сексот.


Booking.com