Иако мажите тоа никогаш не би ви го признале, тие обожаваат да примат комплименти, а особено во спалната соба.

mazhi

Иако мажите тоа никогаш не би ви го признале, тие обожаваат да примат комплименти, а особено во спалната соба. Еве неколку реченици кои ќе им го зголемат расположението, ќе им ја подобрат самодовербата и ќе ги мотивираат да се трудат повеќе и повеќе.

1. Колку си голем!

Оваа реченица се однесува на должината и ширината на неговиот пенис, а не на неговата телесна висина. Употребете ја во вистинскиот момент и контекст.

2. Толку добро го правиш тоа

Без оглед дали ве бакнува во вратот, стомакот или со усните се спушта подолу, ништо нема да го возбуди повеќе од оваа реченица, изговорена со воздишка.

3. Изгледаш секси кога го правиш тоа

Не сите мажи се чувствуваат сто проценти самоуверени без облека, па оваа реченица ќе им стави насмевка на нивното лице и ќе им даде мотивација тоа да го прават уште подобро.

4. Го обожавам мирисот на твоето тело

Сексот е физичка активност која поттикнува потење, поради што многу мажи се чувствуваат неугодно во спалната соба. Да, признајте му дека неговиот мирис е ваш афродизијак.

5. Смеам ли орално да те задоволувам?

Директниот пристап работи (речиси) секогаш. Особено ако вашиот партнер не е навикнат на разменување секси реченици. Можно е да ве замоли да го повторите тоа уште еднаш, затоа што ќе мисли дека не ве слушнал добро.

6. Ова беше најдобриот секс во мојот живот

Најдобрата реченица која можете да му ја упатите на вашиот партнер, е токму оваа. Кажете ја ако тоа е навистина така. Глумата никогаш не била во мода.


Booking.com