И додека порнографијата будно ги следи новите трендови, очигледно многумина ги следат филмовите за возрасни!

Новите податоци од Pornhub (претпоставуваме дека не постои човек што има компјутер, а не знае што е Pornhub) откриваат нешто интересно поврзано со овие играчки. Според нивните пребарувачи во последно време пребарувањето на терминот fidget spinner се зголемило за 285% што допринело нивната страна да добие 2,5 милиони дополнителни пребарувања за видеа кои го вклучуваат името на овие заразни играчки. Овие фрапантни бројки се само од првите 10 дена на месец мај. И огромен процент од овие пребарувања доаѓаат од млади момчиња и девојки (од 18 до 24 години) со што жените со 19 % повеќе го пребаруваат овој термин.

Па, дали немој може да ни го објасни овој феномен, по ѓаволите?!

 


Booking.com