Едно истражување имало за цел да одоговори на прашањето каков тип мажи им се допаѓаат на жените.

 1 mazh

Едно истражување имало за цел да одоговори на прашањето каков тип мажи им се допаѓаат на жените. Црнокос, смеѓ или рус? Одговорот го нуди една популарна веб страница за запознавање партнери. Имено, тие направиле истражување каде што учествувале нивни 145.000 нивни машки претлатници. Тие утвриле дека мажите со црна и смеѓа коса имаат изразито побогат друштвен живот и месечно излегуват надесет состаноци, за разлика од русите мажи кои во просек излегуваат надва месечно. На основа на анализирањето на податоците, направиле профил на идеален партнер, според кој совршениот маж има темна коса, смеѓи очи и просечно тело, висок е 182 сантиметри, не пуши, нема деца и заработува повеќе од 200.000 долари годишно.Како пример за познат маж кој ги има сите потребни квалитети, жените ги навеле Џон Хем и Патрик Демпси. А кој е вашиот избор?

 


Booking.com