Многу жени избегнуваат орален секс, затоа што се плашат дека ќе направат нешто што не треба, а многумина тоа и го прават погрешно.

detalj

Многу жени избегнуваат орален секс, затоа што се плашат дека ќе направат нешто што не треба, а многумина тоа и го прават погрешно. Но, докажано е дека мажите кои имаат очаен орален секс или пак никаков, многу почесто ги изневеруваат своите партнерки, за разлика од мажите кои го добиваат редовно. Па, доколку сакате буквално да го доведете вашиот партнер до лудило, погледнете ги овие неколку совети.

1. Расположение

Расположението е главен трик. Многу девојки пружат орален секс без уживање и ентузијазам. На некои мажи тоа им се допаѓа, но многумина го мразат тој момент ако делувате досадно.

2. „Длабоко грло“

„Длабоко грло“ подразбира при оралниот секс целиот пенис да го ставите во уста, до неговиот корен, или колку ви дозволува неговата должина. Главна грешка која ја прават девојките е тоа што ова го прават премногу често. Ова е важна техника, но не би требало да претерувате со неа.

3. Комбинирање техники

Не би требало да комбинирате повеќе техники одеднаш.

4. Фокусирајте се на тестисите

Понекогаш добро е чувството доколку тестисите добијат масажа. Лижете ги, кружете со јазикот околу нив или лесно масирајте ги.

5. Користете ги рацете

Секое добро орално задоволство подразбира работа со раце, затоа слободно направете пауза, одморете ги усните и препуштете им дел од работата и на вашите раце.

6. Јазик

Слободно користете го јазикот и нежно допирајте го пенисот. На овој начин брзо ќе го доведете до лудило.


Booking.com