Ако се сомневате во тоа дали вашиот партнер ја преболел својата бивша, тогаш важно е да знаете дека постојат некои знаци кои откриваат дали тоа е навистина така.

 bivsha

Ако се сомневате во тоа дали вашиот партнер ја преболел својата бивша, тогаш важно е да знаете дека постојат некои знаци кои откриваат дали тоа е навистина така.

Еве на што поточно треба да обрнете внимание.

Постојано зборува за неа

Сосема е во ред ако вашиот партнер повремено ја спомене бившата девојка, кога разговорот едноставно оди во тој правец, но ако постојано ја споменува и започнува разговор за неа без некоја особена причина, тогаш бидете внимателни.

Сосема е во ред ако вашиот партнер повремено ја спомене бившата девојка, кога разговорот едноставно оди во тој правец, но ако постојано ја споменува и започнува разговор за неа без некоја особена причина, тогаш бидете внимателни.

Постојано зборува колку ја мрази

Можеби го повредила и не е негова најомилена личност во тој момент, но ако постојано зборува за тоа колку ја мрази и го чувствувате неговиот бес, тогаш треба да знаете дека не е рамнодушен.

„Се натпреварува“ со неа

Кај некои мажи по раскинувањето се буди „натпреварувачки“ дух. Тие тоа го прават кога сакаат да ја вратат својата бивша девојка, па започнуваат со натпревар, сакајќи да им докажат дека им е подобро во новата врска, а тоа е игра во која не сакаат да победат.

Знаете за неа повеќе отколку што би требало

Ако вее ви има кажано која е нејзината омилена серија, што сака да јаде и слично, тоа е знак дека таа е во неговото срце и дека ја нема заборавено.

И понатаму е близок со нејзиното семејство и пријатели

Ако и понатаму е близок со нејзините пријатели и членови на семејството, иако не е во добри односи со својата бивша, најверојатно потајно се надева дека на тој начин ќе одржува контакт со неа.

Ги чува старите подароци

Луѓето често ги чуваат малите работи кои ги потсетуваат на убавите моменти од минатото, така што ова секогаш не мора да биде знак дека мажот не ја преболел својата бивша. Но, за секој случај, треба да бидете внимателни.


Booking.com