Познатиот американски ланец дрогерии „Супердраг“ решил да се позабавува на тема сексуалност, па затоа било спроведено едно истражување со цел да се откријат најчестите фантазии на луѓето.

 fantazija

Познатиот американски ланец дрогерии „Супердраг“ решил да се позабавува на тема сексуалност, па затоа било спроведено едно истражување со цел да се откријат најчестите фантазии на луѓето. Оваа необична студија открила дека станува збор за секс на јавно место, а освен тоа, ќе ве изненади и самата локација. Во ова истражување учествувале 2.000 луѓе, а најголем процент од нив биле луѓе кои не можат да одолеат на секс во парк.

fantazija

За разлика од нив, 18,6% испитаници рекле дека барем еднаш се осмелиле да имаат секс во парк, додека на второ место се наоѓаат плажите, каде што без срам во ваков однос се впуштиле дури 13% од испитаниците. Помеѓу популарните локации за секс набрзина се наоѓаат и јавните тоалети и гаражи (верувале или не?!), а за оваа локација се одлучиле 9% од испитаниците, а помал број анкетирани признале дека своите нагони ги задоволувале на работа, во кабина за пресоблекување, на јавен базен и слично.

Неколку причини зошто е добро да се одлучите за утрински секс >>

Истражувањето докажало дека сепак мажите се поголеми љубители на сексот на јавно место, односно дури 56,4% од нив се изјасниле дека помислиле на страсни активности на јавно место, додека пак само 43,8% од жените се возбудуваат од таа помисла.

 


Booking.com