Покрај многуте работи кои се пресудни за една љубовна врска, многу е важно партнерите да имаат и добра сексуална хемија.

Seksualna hemija1

Покрај многуте работи кои се пресудни за една љубовна врска, многу е важно партнерите да имаат и добра сексуална хемија. За да го проверите тоа, погледнете ги овие тврдења кои следуваат во продолжение и ако се пронајдете во нив, тогаш дефинитивно помеѓу вас и вашиот партнер постои одредена сексуална хемија.

1. Тој не мора да ви каже што сака, затоа што вие одлично се разбирате и невербално.
2. Имате целосна доверба еден во друг.
3. Не се плашите да експериментирате.
4. За вас сексот не е обврска.
5. Вам никогаш не ви недостига секс.
6. Можете искрено да разговарате за сѐ
7. Вам ништо не ви е незгодно.
8. Не сте себични, туку задоволството на партнерот ви е исто толку важно како и сопственото.
9. И двајцата се чувствувате посакувано.

 


Booking.com