Еве како да го промените неговото мислење

Ако вашиот партнер се буни и не сака да се спушти таму долу за да ви пружи врвно задоволство, наместо да му најдете замена, обидете се со помош на овие трикови оралниот секс многу брзо да му стане омилена занимација во креветот, а вашиот гласен оргазам најдобра награда.

Зграбете го за косата и водете го

Горе, долу, лево, десно, побрзо, поспоро, погрубо, понежно – слободно дајте му ги сите потребни инструкции како би ве задоволил

Пофалете го кога ќе направи нешто добро

Не срамете се да го пофалите кога ќе ја погоди вистинската точка. На тој начин ќе му укажете дека е на вистинскиот пат.

Ставете перница под задникот

Така ќе имате посилно задоволство, но и ќе му го олесните пристапот.

Врзете го

Во оваа игра вие сте господарката! Тој е вашиот роб и овој пат мора да ве слуша. Одредете го ритамот и брзината – со негова согласност, секако!

Бидете подготвени за авантура

Многумина имаат отпор кон играчките за возрасни кои можат само да го подобрат обостраното сексуално задоволство. Слободно користете вибратор, лисици и сите други работи кои можат да ви го олеснат патот до оргазам.

 


Booking.com