Додека дамите се грижат околу изгледот на своите вагини, мажите во главно ги мачи само едно прашање - дали нивниот пенис може да го положи екстерното кога е должината во прашање?!

Еве го конечниот одговор на ова прашање што го имаат дадено пет дами, односно нивното мислење како треба да изгледа совршен пенис:

Совршена комбинација на должина и дебелина

Должината е помалку важна, важна е дебелината – вели Сузана.

Важно е да се доживее оргазам

Совршен пенис има 21 сантиметри и е многу дебел. Така жената може да биде на него, па дури и кога е само до половина внатре, да доживее оргазам.

Да има форма на банана

Постојат најразлични форми, но една ми е омилена. Главата е како печурка, има еднаква боја и многу малку е крив, вели Николина.

via GIPHY

Мора да биде закачен за добар човек

Па дури и да е најсовршен ако е на лош човек никогаш нема да ме задоволи, вели една девојка која сакаше да остане анонимна.

via GIPHY

Треба да се подигне но и да остане таков
Важна ми е само должина, но и ерекцијата, а за се останато сама ќе се снајдам,. Вели Бисера.

 


Booking.com