Од една страна се чувствувам како таа да ми зари нож во грбот, но воедно се чувствувам и возбудливо. Дали претерувам?

Ова прашање го постави еден маж преку Ask Reddit. Прочитајте ја неговата исповест, а потоа кажете ни што би го советувале вие.

Нашата куќна помошничка има 25 години и е студентка на економскиот факултет кој се наоѓа во близина на нашиот дом. Ја најдовме по препорака на еден наш заеднички пријател кај кого работеше пред тој да се отсели од градот. Таа е одлична во својата работа и за тоа воопшто немам замерки. И тоа беше така се додека од пред отприлика едно месец дена не забележав дека ми го нема рачниот часовник. Го барав цела недела, и одеднаш магично се појави на шкафчето истиот ден кога и таа дојде да чисти. Ја прашав од каде мојот часовник тука, а таа ми кажа дека го нашла зад плакарот. Таа не знаеше и јас гледав таму, но не го најдов.

Но не беше во прашање само часовникот. Со тек на време и други работи почнаа да исчезнуваат и повторно да се појавуваат. Кога ми дојде преку глава, решив да поставам камера во мојата спална соба, бидејќи таму жена ми го чуваше накитот, а јас моите вредни работи и пиштолот.

Камерата работеше две недели. Минатата недела (таа чисти секој понеделник) забележав дека се задржува повеќе околу плакарот (меѓу другото таму јас и мојата сопруга ја чуваме кутијата со нашите секс играчки) Но ништо друго не забележав. Плус камерата снима само слика, но не и видео, па некогаш малку е потешко да видите за што станува збор.

Еден ден го проверив плакарот и забележав дека само кутијата беше поместена на другата страна, а се друго си стоеше на свое место. Решив да не преземам ништо, туку да чекам, Следната недела бев на службен пат, а кога се вратив и кога ги погледнав видео снимките, ми се згади.

Девојката доаѓа и чисти. По некои половина час, ја вади кутијата со секс играчки и почнува да си игра со нив. Во следниот момент влегува мојата жена и седнува на креветот. Резолуцијата е лоша и не можам да го видам изразот на нејзиното лиде. Делуваат каки да зборуваат и во еден момент младата куќна помошничка се наведнува кон мојата сопруга и со својата глава тргнува кон нејзиното меѓуножје, а таа ги шири нозете.

Останав збунет. Како прво ја обожавам жена ми и воопшто не се сомневав дека ме изневерува. Како второ, сцените што ги видов, иако ми се згадија, мислам дека и по малку сум возбуден поради нив. Дали мислите дека претерувам? Што треба да направам?

Секако дека коментарите на reddit.com каде беше објавен овој текст го советуваа моментално да даде отказ од својата работа.

Што мислите вие?

 

 


Booking.com